Abonnementen

Er zijn 2 soorten abonnementen en ieder abonnement heeft een bepaalde periode waar alle preken gratis te downloaden zijn. Het jaarabonnement is altijd een volledig jaar van januari t/m december. Bij dit abonnement zijn beide conferenties in Zwolle opgenomen.
Een maand abonnement is 1 of meerdere maanden. Dit is exclusief de Zwolle conferenties.

  • Maandabonnement (alle preken van een maand, excl. conferenties): €10,-
  • Jaarabonnement (alle preken van een jaar, incl. conferenties): €100,-

Hoe gaat dit te werk?

Bij een abonnement wordt een kortingscode verstrekt welke actief is voor een bepaald jaar, maand of maanden. Deze kortingscode blijft nog minimaal 1 jaar actief nadat de periode verstreken is. M.a.w. de kortingscode voor 2018 geldt in 2019 nog steeds voor de preken van 2018, dus het komt niet ineens te vervallen.

De reguliere Diensten en Bijbelstudies in Zwolle zullen pas na 3 maanden worden vrijgegeven. M.a.w. de 1e maand van een jaarabonnement komt op 1 april beschikbaar.
Conferenties, Opwekkingsdiensten, Rally’s en Landelijke Discipelschap worden direct vrijgegeven. In de praktijk zullen deze de volgende dag beschikbaar zijn.
Wanneer je graag de winterconferentie direct wilt hebben, dan is het raadzaam om dit jaarabonnement tijdig af te sluiten.

Vul het onderstaande formulier in om een abonnement af te sluiten en verstuur deze. Hierna komt een vervolg pagina waar je kunt betalen d.m.v. het jaar abonnement welke onder ‘Afrekenen Abonnement’ staat.
De beheerder zal dan contact met je opnemen via het opgegeven emailadres en je persoonlijke kortingscode verstrekken.