Opname Team

Het opnamen team bestaat uit een groep van mensen die zich inzetten om de gepreekte preken vast te leggen. Dit doen wij al meer dan 10 jaar en vinden het belangrijk dat dit gebeurt. Mensen moeten de mogelijkheid krijgen om preken achteraf nog te kunnen beluisteren.
Het kan ook voorkomen dat je niet in staat was om erbij te zijn en heb je toch de mogelijkheid om het te horen. Denk hierbij bv. aan pastors in binnen- en buiten land, maar ook de mensen welke een dienst niet konden bijwonen. Veel mensen bestellen een preek om het nog een keer te willen horen.

Alle preken in Zwolle gepreekt, worden opgenomen. De meeste diensten zijn in ons eigen gebouw, maar ook wanneer er diensten zijn buiten ons kerkgebouw. Zoals onze halfjaarlijkse conferenties in de Ijsselhallen, maar ook rally’s in diverse andere locaties.

Wij doen dit werk graag en worden hierbij gewaardeerd door de vele aanvragen welke we van mensen binnen en buiten Zwolle mogen ontvangen.

Apparatuur

Om dit allemaal technisch mogelijk te maken is apparatuur nodig. Dit hebben we door de jaren heen apparatuur aangeschaft en uitgebouwd. Een aantal dingen zijn geautomatiseerd, maar er blijft altijd handwerk en onderhoud.

Alle signalen komen binnen op onze mengtafel welke is aangesloten op de opname computer.

Hier worden de audio opnamen verder bewerkt en opgeslagen.

De preken worden opgenomen en vervolgens opgeslagen als mp3 bestanden. Dit is een uniform bestandsformaat en is daarom op meeste computers af te spelen.
We nemen in de conferentie in meerdere talen op waardoor ook bv. spaans sprekende mensen de preek in hun eigen taal kunnen beluisteren. Hierbij nemen wij het in stereo op wat betekend dat de hoofdspreker op het linker kanaal is en de vertaler op het rechter.

Opname apparatuur

Het team bestaat momenteel uit 7 personen en 5 hiervan verzorgen de opnamen. Dit zijn Danny Mispelblom, Gideon Hessels, Wietze Wijnja, Paul Nannenberg en Timon Kooiman.

Hiernaast verzorgt Bert Johannes alles rondom de bestellingen en bij vragen is hij de contactpersoon.
De algehele leiding in handen van Paul Vliek.

Wij hopen dat u veel aan onze opnamen gebruik zult maken. Hiermee blijft dit werk ook in stand.
Vragen of opmerkingen kunnen altijd gesteld worden. Als er ergens behoefte aan is of iets kan beter dan horen wij dit graag. Via ons contact formulier zijn wij te bereiken (Hoofdmenu: Contact).